AQUAFIX

 

Брзоврзувачки цемент за моментално запирање и запечатување на продорот на водата

Боја

Сива.

ПОТРОШУВАЧКА

Oko 1,6 kg/l.

ПАКУВАЊЕ

15 kg, 5 kg, 1 kg.

Description

Брзоврзувачки цемент за моментално запирање на продорот на водата

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.