ADIPLAST

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Латекс полимер (SBR) што ги подобрува карактеристиките на малтерот на неколку начини, на пр. ја подобрува врската со подлогата, ја зголемува флексибилноста, го намалува смалувањето, обезбедува поголема отпорност на хемикалии и абразија, ја подобрува отпорноста на водата итн. Идеално е како слој за врзување помеѓу стар и нов бетон или малтер.

БОЈА

Убаво.

ПОТРОШУВАЧКА

Се додава во водата за мешање во пропорцијата АДИПЛАСТ: вода = 1: 1 до 1: 5.

ПАКУВАINGЕ

200 кг, 20 кг, 5 кг, 1 кг.

Description

Латекс полимер за повеќекратно подобрување на малтер

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.