ADINOL-RAPID

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Широк забрзувач за зацврстување на бетони – антифриз (ELOT EN 934-2: T6). Го скратува времето на поставување на бетонот (го забрзува поставувањето) во случаи кога е потребна брзина при работа. Овозможува безбедно бетонирање при ниски температури.

БОЈА

Светло жолта боја.

ПОТРОШУВАЧКА

1,0-2,0 кг на 100 кг цемент, во зависност од саканото време на поставување.

ПАКУВАINGЕ

1400 кг, 320 кг, 20 кг, 5 кг.

Description

Широк забрзувач на бетонски спојувања – антифриз

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.