ADINOL-DM

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Додаток за хидроизолација на бетон и малтер. Значително ја намалува нивната пропустливост на вода, ја зајакнува нивната отпорност на корозивни агенси и ја подобрува нивната обработливост без да влијаат на содржината на вода. Погодно е за производство на водоотпорен бетон што се користи во градежништвото, како што се темели, подземни работи, итн., Како и за производство на водоотпорни малтери. Класифициран како додаток за хидроизолација на бетон според EN 934-2: T.9.

ПОТРОШУВАЧКА

Цементни малтери: 1,5 кг на 100 кг цемент.

ПАКУВАINGЕ

220 кг, 20 кг, 5 кг, 1 кг.

Description

Додаток за хидроизолација на бетон и малтер

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.