ADIFLEX-B

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Распрснување на полимер – еластификатор за обложување на водоотпорност (кога се додава на AQUAMAT или цементен малтер) или за лепила за цементни плочки (кога се додаваат на ISOMAT AK 9, ISOMAT AK 14, итн.). Заменува вода целосно или делумно. Неопходно при работа на димензионално нестабилни површини, подложни на вибрации, стегање или проширување.

БОЈАТА

Бела.

ПОТРОШУВАЧКА

5-10 кг на 25 кг AQUAMAT, ISOMAT AK 9, ISOMAT AK 14, итн., Во зависност од саканата еластичност.

ПАКУВАINGЕ

20 кг, 5 кг, 1 кг.

Description

Еластификатор

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.