DUROPRIMER-SG

ОПИС – ПРИМЕНА

Двокомпонентен епоксиден прајмер без растворувач. Се користи како хидроизолационен слој на подови што може да имаат проблем со капиларна влага и кој ќе биде покриен со епоксиден поден систем или цементни естриси. Исто така се користи како прајмер под епоксидни системи DUROFLOOR на влажни или мрсни подлоги (прво, подлогата треба да се исчисти од масло и маснотии). Класифициран е како SR-B2.0, според EN 13813.

БОЈА

Валкана бела.

ПОТРОШУВАЧКА

600-1000 g / m².

ПАКУВАЊЕ

10 кг (А + Б).

Description

Двокомпонентен, епоксиден прајмер за бетонски подови

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.