DUROFLOOR

ОПИС – ПРИМЕНА

Двокомпонентен систем за самоизрамнување на епоксиден под без растворувачи.

По мешањето на двете компоненти, се додава кварцен песок Q35 во пропорција ДУРОФЛОР: кварцен песок = 1: 2 по тежина. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813.

БОЈА

RAL 7032 (песок-сива), RAL 7035 (светло сива), RAL 7040 (сива), RAL 3009 (црвено-кафеава), RAL 1015 (беж), RAL 1013 (бело-беж), RAL 6021 (светло зелена), RAL 5024 (пастелно сина). Други RAL бои по нарачка (мин. Количина 144 кг).

ПОТРОШУВАЕ

ДУРОФЛОР: 0,6 кг / м2 / мм.
Кварцен песок: 1,2 kg / m² / mm (сооднос – ДУРОФЛОР: песок = 1: 2).

ПАКУВАЊЕ

500 кг (2А + 1Б), 9 кг (Α + ().

Description

Двокомпонентен, самонивелирачки епоксиден систем

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.