DUROFLOOR-PU

ОПИС – ПРИМЕНА

Двокомпонентен полиуретански премаз без растворувачи, со одлична отпорност на УВ зрачење. DUROFLOOR-PU се користи како облога за бетонски подови, цементни кошулици, итн. Класифициран е како SR-B2,0-AR2-IR8, според EN 13813.

БОЈА

RAL 7040 (сива). Други RAL бои на барање (минимална количина 150 кг).

ПОТРОШУВАЧКА

250-300 g / m² по слој

ПАКУВАЊЕ

10 кг (А + Б).

Description

Двокомпонентен полиуретански премаз

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.