DUROFLOOR-PSF

ОПИС – ПРИМЕНА

Транспарентен, двокомпонентен, епоксиден прајмер без растворувач. Се користи како прајмер на површини на кои потоа се нанесуваат епоксидни системи, како врзивно средство за подготовка на епоксидни малтери со додавање на кварцен песок и како запечатувачки слој на цементни подови во индустриски сали и магацини. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813.

БОЈА

Светло жолта.

ПОТРОШУВАЧКА

200-300 g / m².

ПАКУВАЊЕ

200 кг (А + Б), 25 кг (А + Б), 10 кг (А + Б), 5 кг (А + Б).

Description

Двокомпонентен, епоксиден прајмер без растворувачи

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.