DUROFLOOR-BI

ОПИС – ПРИМЕНА

Двокомпонентна, безбојна епоксидна смола на база на растворувач. Се користи за импрегнација на цементни површини со цел да се постигне поголема стабилност и отпорност на абење. Спречува формирање прашина на подните површини. Исто така се користи како прајмер за EPOXYCOAT-VSF, EPOXYCOAT и EPOXYCOAT-S. Класифициран е како SR-B2.0, според EN 13813.

ПОТРОШУВАЧКА

150-250 g / m² по слој.

ПАКУВАЊЕ

10 кг (Α + (), 4 кг (Α + ().

Description

Двокомпонентна, безбојна, епоксидна импрегнација

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.