DUROFLOOR 11

ОПИС – ПРИМЕНА

Двокомпонентен, епоксиден поден систем. Со додавање на кварцен песок M32 во сооднос 1: 1 по тежина, се користи како самонивелирачки епоксиден поден систем. Може да се користи и без песок, а потоа да се нанесува со четка како епоксидна обвивка. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813.

БОЈА

RAL 7032 (песок сива), RAL 7040 (сива). Други RAL бои на барање (минимална количина 160 kg).

ПОТРОШУВАЧКА

Како систем за самонивелирање на епоксиден под: 0,85 кг / м2 / мм.
Како самонивелирачки епоксиден под на кварцен песок: 0,85 кг / м2 / мм.
Како епоксидна обвивка: 250-300 g / m² / по слој.

ПАКУВАЊЕ

200 кг (А + Б), 30 кг (А + Б), 16 кг (А + Б).

Description

Двокомпонентен, епоксиден поден систем

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.