ETICS PLASTER Fine

ETICS PLASTER Fine е подготвен, бел или насликан акрилен фасаден малтер. Содржи агрегат со гранулација со одредена големина за да формира мазна (измазнета) завршна декоративна површина. Нема потреба од дополнително обојување на фасадата. Поради својата висока еластичност и исклучителна поврзаност со подлогата, ETICS PLASTER Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади.

Препорачана дебелина:
ЕТИКС ГЛАСТ Фина 1 мм: 1 мм
ЕТИКС ГЛАСТ Фино 1,5 мм: 1,5 мм.

Description

Акрилен, подготвен, обоен, водоотпорен, фасаден малтер – Mазна површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.