• STS 260STS 260 Quick View
    • STS 260STS 260 Quick View
    • STS 260

    • Со стандарден пред-филтер и HEPA филтер. Чистење на филтрите преку процес на воздушен пулс. Со филтрација на прашина од 3 фази: 1-ва фаза за груба прашина, 2-та фаза со 99,9% преку пред-филтер од полиестер, 3-та фаза преку 2 x HEPA филтри со 99,995%. Прашината се собира на транспарентна и лесно пренослива пластична кеса (Longbag). Вклучувајќи рачна цевка за вшмукување на…
    • Read more