• FLEX PU-30 S Quick View
  • FLEX PU-30 S Quick View
  • FLEX PU-30 S

  • Еднокомпонентна, полиуретанска заптивната смеса и врзивно средство со растворувачи. Идеално за запечатување на споеви кога е потребна висока еластичност. Погодно е за споеви со ширина од 5-50 мм за градежни материјали како што се бетон, тула, природен и вештачки камен, челик, алуминиум, дрво, керамички плочки, итн. За внатрешна и надворешна употреба.
  • Read more
 • WATERSTOP 1520 Quick View
  • WATERSTOP 1520 Quick View
  • WATERSTOP 1520

  • Лента изработена од специјално третиран бентонит и гума. Погодно е за запечатување и водоотпорност на работни споеви во бетонски елементи (на пр. Работен спој помеѓу бетонска плоча и бетонски wallид). Димензии: 15 mm x 20 mm. Ролна 30 m / пакување
  • Read more