• DUROPRIMER-SG Quick View
    • DUROPRIMER-SG Quick View
    • DUROPRIMER-SG

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен епоксиден прајмер без растворувач. Се користи како хидроизолационен слој на подови што може да имаат проблем со капиларна влага и кој ќе биде покриен со епоксиден поден систем или цементни естриси. Исто така се користи како прајмер под епоксидни системи DUROFLOOR на влажни или мрсни подлоги (прво, подлогата треба да се исчисти од масло и маснотии). Класифициран е како…
    • Read more