• DUROFLOOR 11 Quick View
    • DUROFLOOR 11 Quick View
    • DUROFLOOR 11

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен, епоксиден поден систем. Со додавање на кварцен песок M32 во сооднос 1: 1 по тежина, се користи како самонивелирачки епоксиден поден систем. Може да се користи и без песок, а потоа да се нанесува со четка како епоксидна обвивка. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813. БОЈА RAL 7032 (песок сива), RAL 7040 (сива). Други RAL бои…
    • Read more