• DUROFLOOR Quick View
    • DUROFLOOR Quick View
    • DUROFLOOR

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен систем за самоизрамнување на епоксиден под без растворувачи. По мешањето на двете компоненти, се додава кварцен песок Q35 во пропорција ДУРОФЛОР: кварцен песок = 1: 2 по тежина. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813. БОЈА RAL 7032 (песок-сива), RAL 7035 (светло сива), RAL 7040 (сива), RAL 3009 (црвено-кафеава), RAL 1015 (беж), RAL 1013 (бело-беж), RAL 6021…
    • Read more