• DUROFLOOR-PU Quick View
    • DUROFLOOR-PU Quick View
    • DUROFLOOR-PU

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен полиуретански премаз без растворувачи, со одлична отпорност на УВ зрачење. DUROFLOOR-PU се користи како облога за бетонски подови, цементни кошулици, итн. Класифициран е како SR-B2,0-AR2-IR8, според EN 13813. БОЈА RAL 7040 (сива). Други RAL бои на барање (минимална количина 150 кг). ПОТРОШУВАЧКА 250-300 g / m² по слој ПАКУВАЊЕ 10 кг (А + Б).
    • Read more