• DUROFLOOR-R Quick View
    • DUROFLOOR-R Quick View
    • DUROFLOOR-R

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен епоксиден премаз без растворувачи, погоден за површини од бетон и цементен малтер. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813. БОЈА RAL 7032 (песок-сива), RAL 7035 (светло сива), RAL 7040 (сива), RAL 3009 (црвено-кафеава), RAL 1015 (беж), RAL 1013 (бело-беж), RAL 6021 (светло зелена), RAL 5024 (пастелно сина). Други RAL бои на барање (минимална количина 150 кг). ПОТРОШУВАЧКА 250-300…
    • Read more