• AQUAFIX Quick View
    • AQUAFIX Quick View
    • AQUAFIX

    •   Брзоврзувачки цемент за моментално запирање и запечатување на продорот на водата Боја Сива. ПОТРОШУВАЧКА Oko 1,6 kg/l. ПАКУВАЊЕ 15 kg, 5 kg, 1 kg.
    • Read more