• DUROFLOOR-BI Quick View
    • DUROFLOOR-BI Quick View
    • DUROFLOOR-BI

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентна, безбојна епоксидна смола на база на растворувач. Се користи за импрегнација на цементни површини со цел да се постигне поголема стабилност и отпорност на абење. Спречува формирање прашина на подните површини. Исто така се користи како прајмер за EPOXYCOAT-VSF, EPOXYCOAT и EPOXYCOAT-S. Класифициран е како SR-B2.0, според EN 13813. ПОТРОШУВАЧКА 150-250 g / m² по слој. ПАКУВАЊЕ 10 кг…
    • Read more