• ETICS PLASTER Fine Quick View
    • ETICS PLASTER Fine Quick View
    • ETICS PLASTER Fine

    • ETICS PLASTER Fine е подготвен, бел или насликан акрилен фасаден малтер. Содржи агрегат со гранулација со одредена големина за да формира мазна (измазнета) завршна декоративна површина. Нема потреба од дополнително обојување на фасадата. Поради својата висока еластичност и исклучителна поврзаност со подлогата, ETICS PLASTER Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Препорачана дебелина: ЕТИКС ГЛАСТ Фина 1 мм: 1 мм ЕТИКС…
    • Read more