• BEF 250BEF 250 Quick View
    • BEF 250BEF 250 Quick View
    • BEF 250

    • Машина за гребење бетон за средни и големи површини. Се употребува заотстранување на подови, маркери од површината, длабоко отстранување бетон и стари подови.
    • Read more