• DSM 400DSM 400 Quick View
  • DSM 400DSM 400 Quick View
  • DSM 400

  • Машина за брусење за повеќе употреби при обновување на подот. Идеално за оптимална подготовка на под површината и отстранување на облогата. Опремена со иновативна технологија во однос на ергономијата, ниски вибрации и едноставна контрола.
  • Read more
 • DSM 530SDSM 530S Quick View
  • DSM 530SDSM 530S Quick View
  • DSM 530S

  • DSM 530S комбинира високи перформанси за гребење и лесна за контрола. Моќен погон и цврст дизајн идеален за тешки работни услови.
  • Read more
 • ES 420SES 420S Quick View
  • ES 420SES 420S Quick View
  • ES 420S

  • Чистење, стругање, реновирање и мазнење на стари подови. Совршено решение за професионални апликации. Вградена во DOC-погонски спојки за преоптоварување со метална опрема за погон сигурен и под тешки услови.
  • Read more