• BAS 1500VBAS 1500V Quick View
 • BEF 250BEF 250 Quick View
  • BEF 250BEF 250 Quick View
  • BEF 250

  • Машина за гребење бетон за средни и големи површини. Се употребува заотстранување на подови, маркери од површината, длабоко отстранување бетон и стари подови.
  • Read more
 • BEG 90 Quick View
 • DSM 400DSM 400 Quick View
  • DSM 400DSM 400 Quick View
  • DSM 400

  • Машина за брусење за повеќе употреби при обновување на подот. Идеално за оптимална подготовка на под површината и отстранување на облогата. Опремена со иновативна технологија во однос на ергономијата, ниски вибрации и едноставна контрола.
  • Read more
 • DSM 530SDSM 530S Quick View
  • DSM 530SDSM 530S Quick View
  • DSM 530S

  • DSM 530S комбинира високи перформанси за гребење и лесна за контрола. Моќен погон и цврст дизајн идеален за тешки работни услови.
  • Read more
 • ES 420SES 420S Quick View
  • ES 420SES 420S Quick View
  • ES 420S

  • Чистење, стругање, реновирање и мазнење на стари подови. Совршено решение за професионални апликации. Вградена во DOC-погонски спојки за преоптоварување со метална опрема за погон сигурен и под тешки услови.
  • Read more
 • STS 260STS 260 Quick View
  • STS 260STS 260 Quick View
  • STS 260

  • Со стандарден пред-филтер и HEPA филтер. Чистење на филтрите преку процес на воздушен пулс. Со филтрација на прашина од 3 фази: 1-ва фаза за груба прашина, 2-та фаза со 99,9% преку пред-филтер од полиестер, 3-та фаза преку 2 x HEPA филтри со 99,995%. Прашината се собира на транспарентна и лесно пренослива пластична кеса (Longbag). Вклучувајќи рачна цевка за вшмукување на…
  • Read more
 • WDS 530WDS 530 Quick View
  • WDS 530WDS 530 Quick View
  • WDS 530

  • Applications Stripping of plaster, contaminated material, tile adhesive, paint, scarifying and bush hammering during subsurface preparation, grinding and polishing of concrete and natural stone on walls and ceilings
  • Read more