• DUROCRET Quick View
  • DUROCRET Quick View
  • DUROCRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Полимер модифициран, цементен малтер, погоден за поправки на бетон, малтер, brickидови од цигли, за формирање на холкери, сртови (црвено-кафеава боја на материјалот), итн. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сиво, бело, црвено-кафеаво. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 15 кг / м² / см. За холкери: 1,9-2,7 кг / м.…
  • Read more
 • MEGAGROUT-101 Quick View
  • MEGAGROUT-101 Quick View
  • MEGAGROUT-101

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Многу цврста, паста што не се намалува. Погоден е за изработка на машински штандови и куќишта, закотвување, прецизно истурање на лежишта на прецизни инсталации на машината. Се нанесува во слој со максимална дебелина до 100 мм. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон CC R4, според EN 1504-3. БОЈА Сивa. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 21,5 кг /…
  • Read more
 • RAPICRET Quick View
  • RAPICRET Quick View
  • RAPICRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Брзо поставување, цементен малтер за поправки на бетонски елементи, за фиксирање, зацврстување, празнини за полнење, формирање холкери и воопшто кога површината треба да биде цврста и брзо подготвена за употреба. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R3, според EN 1504-3. БОЈА Сива ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот од околу 17,5 кг / м² / см.…
  • Read more