• PLANFIX Grey 25kg Quick View
 • PLANFIX-FINE Grey 25kg Quick View
  • PLANFIX-FINE Grey 25kg Quick View
  • PLANFIX-FINE Grey 25kg

  • ОПИС - ПРИМЕНА Соединение за измазнување, модифицирано со полимер, дополнително фина гранулација, за поправки и измазнување на изложениот бетон. Може да се примени и машински. Класифициран е како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сива. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот од околу 1,3 кг / м2 / мм. ПАКУВАЊЕ 25 кг, 5 кг.
  • Read more
 • STUCCOCRET Quick View
  • STUCCOCRET Quick View
  • STUCCOCRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Соединение за измазнување, за израмнување и подготовка на wallидни површини што ќе бидат покриени со бои или други облоги. Таа е погодна за малтер и бетонски површини. Ги заменува соединенијата за измазнување на маслото и другите слични материјали. Таа е класифицирана како малтер GP CS II, W0, според EN 998-1. БОЈА Бела. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 1,1 кг /…
  • Read more