• DOMOSIL Quick View
  • DOMOSIL Quick View
  • DOMOSIL

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Силициумски заптивната смеса со високи перформанси за запечатување на споеви со ширина од 3 до 40 mm на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Не може да се обои. БОЈАТА Транспарентно, бело. ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.…
  • Read more
 • DOMOSIL-MICRO Quick View
  • DOMOSIL-MICRO Quick View
  • DOMOSIL-MICRO

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Силиконски заптивната смеса со високи перформанси отпорна на мувла, за запечатување споеви ширина 3 до 40 мм, на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Погоден е за употреба во простории со висок степен на влажност, како што се бањи, кујни, болници, лаборатории, итн. Спречува појава на мувла и црни…
  • Read more
 • DOMOSIL-POOL Quick View
  • DOMOSIL-POOL Quick View
  • DOMOSIL-POOL

  • ОПИС - ПРИМЕНА Силиконски запечатувач отпорен на постојано влијание на вода како што постои во базени, аквариуми итн. Погоден е за вертикални и хоризонтални споеви ширина од 3-40 мм, за употреба во затворени простории и на отворено. Овозможува одлична адхезија на површини од стакло, порцелан, алуминиум, керамика, итн. Погоден за запечатување споеви на чамци, стаклени конструкции итн. Не може да се обои повторно. БОЈА…
  • Read more
 • DOMOSIL-S Quick View
  • DOMOSIL-S Quick View
  • DOMOSIL-S

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Силиконски заптивната смеса со високи перформанси отпорна на мувла, за запечатување споеви ширина 3 до 40 мм, на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Погоден е за употреба во простории со висок степен на влажност, како што се бањи, кујни, болници, лаборатории, итн. Спречува појава на мувла и црни…
  • Read more
 • DUROCRET Quick View
  • DUROCRET Quick View
  • DUROCRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Полимер модифициран, цементен малтер, погоден за поправки на бетон, малтер, brickидови од цигли, за формирање на холкери, сртови (црвено-кафеава боја на материјалот), итн. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сиво, бело, црвено-кафеаво. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 15 кг / м² / см. За холкери: 1,9-2,7 кг / м.…
  • Read more
 • FLEX PU-30 S Quick View
  • FLEX PU-30 S Quick View
  • FLEX PU-30 S

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Еднокомпонентен, полиуретански заптивната смеса и врзивно средство со растворувачи. Идеално за запечатување на споеви кога е потребна висока еластичност. Погодно е за споеви со ширина од 5-50 мм за градежни материјали како што се бетон, тула, природен и вештачки камен, челик, алуминиум, дрво, керамички плочки, итн. За внатрешна и надворешна употреба. БОЈА Сиво, бело. ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 10 mm x…
  • Read more
 • FLEX PU-40 Quick View
  • FLEX PU-40 Quick View
  • FLEX PU-40

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Еднокомпонентен, полиуретански заптивната смеса и врзивно средство без растворувачи. Овозможува исклучително сврзување за сите видови градежни материјали (бетон, тула, природен и вештачки камен, челик, алуминиум, дрво, керамички плочки, пластика, итн.). За внатрешна и надворешна употреба. БОЈАТА Сива, бела, кафеава. ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот. Зглобен спој 5 mm…
  • Read more
 • ISOMASTIC-A Grey 280ml Quick View
  • ISOMASTIC-A Grey 280ml Quick View
  • ISOMASTIC-A Grey 280ml

  • ОПИС - ПРИМЕНА Еластопластичен запечатувач без растворувач заснован на акрилни полимери. Погоден е за работни дилатации, мали експанзиони дилатации или пукнатини на малтерот на внатрешни или надворешни површини. Исто така погоден за употреба на малку влажни површини. Тој лесно се плаши. БОЈА Сива. ПОТРОШУВАчка Празнина 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 2,8 m должина на спој. Празнина 5 мм х 5…
  • Read more
 • MEGAGROUT-101 Quick View
  • MEGAGROUT-101 Quick View
  • MEGAGROUT-101

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Многу цврста, паста што не се намалува. Погоден е за изработка на машински штандови и куќишта, закотвување, прецизно истурање на лежишта на прецизни инсталации на машината. Се нанесува во слој со максимална дебелина до 100 мм. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон CC R4, според EN 1504-3. БОЈА Сивa. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 21,5 кг /…
  • Read more
 • PLANFIX Grey 25kg Quick View
 • PLANFIX-FINE Grey 25kg Quick View
  • PLANFIX-FINE Grey 25kg Quick View
  • PLANFIX-FINE Grey 25kg

  • ОПИС - ПРИМЕНА Соединение за измазнување, модифицирано со полимер, дополнително фина гранулација, за поправки и измазнување на изложениот бетон. Може да се примени и машински. Класифициран е како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сива. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот од околу 1,3 кг / м2 / мм. ПАКУВАЊЕ 25 кг, 5 кг.
  • Read more
 • RAPICRET Quick View
  • RAPICRET Quick View
  • RAPICRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Брзо поставување, цементен малтер за поправки на бетонски елементи, за фиксирање, зацврстување, празнини за полнење, формирање холкери и воопшто кога површината треба да биде цврста и брзо подготвена за употреба. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R3, според EN 1504-3. БОЈА Сива ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот од околу 17,5 кг / м² / см.…
  • Read more