• EXTRA-TOP Quick View
  • EXTRA-TOP Quick View
  • EXTRA-TOP

  • ОПИС - ПРИМЕНА Држач за цементни подови со додавање на кварц и специјални адитиви. Погоден е за индустриски подови, подруми, работилници за автомобили, машински сали, паркиралишта, магацини, рампи за товарење и истовар, итн. Класифициран е како CT-C70-F7-AR2, според EN 13813. БОЈА Сива, окер, црвено-кафеава, светло сина. ПОТРОШУВАЧКА 3-5 кг / м2. ПАКУВАЊЕ 25 кг.
  • Read more
 • FLOWCRET 1-10 Quick View
  • FLOWCRET 1-10 Quick View
  • FLOWCRET 1-10

  • Самонивелирачка, полимер - модифицирана цементна кошулица. Се користи за израмнување на бетонски подови или постоечки кошулици пред поставување на завршни подни облоги (паркет, плочки, ламинантни подови, итн.) Се нанесува во слој со дебелина од 1 - 10mm. Класифициран како CT-C30-F10-AR1, по EN 13813 БОЈА Сива. ПОТРОШУВАЧКА Околу 1,65 кг / м2 / мм дебелина на слојот. ПАКУВАЊЕ 25 кг.
  • Read more
 • FLOWCRET 3-30 Quick View
  • FLOWCRET 3-30 Quick View
  • FLOWCRET 3-30

  • Самонивелирачка, полимер - модифицирана цементна кошулица. Идеална е за вградување пред поставување на подни облоги (плочки, теписони, пластични и дрвени подови, мермер, природен камен, како и за подови со подно греење) Се нанесува во слој со дебелина од 3 - 30mm. Класифициран како CT-C30-F10-AR2, по EN 13813 БОЈА Сива. ПОТРОШУВАЧКА Околу 1,65 кг / м2 / мм дебелина на слојот. ПАКУВАЊЕ…
  • Read more