• ISOMAT AK-T33 Quick View
  • ISOMAT AK-T33 Quick View
  • ISOMAT AK-T33

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Лепак за плочи за топлинска изолација. Се користи за лепење на топлинска изолација, полистиренски плочи до подлоги на цемент. БОЈА Сиво. ПОТРОШУВАЧКА 3,0-4,0 кг / м2. ПАКУВАЊЕ 25 кг.
  • Read more
 • ISOMAT AK-T35 Quick View
  • ISOMAT AK-T35 Quick View
  • ISOMAT AK-T35

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Лепак зацврстено со полимер, зајакнато со влакна со цемент. Погоден е за лепење полистиренски термоизолациони плочи на цементни подлоги. Покрај тоа, кога е засилена со стаклена мрежа и се инсталира од надворешната страна на залепени плочи за топлинска изолација, таа е идеална основа за следниот слој на малтер. БОЈАТА Сиво, бело. ПОТРОШУВАЧКА Како лепак: 3,0-4,0 кг / м2.…
  • Read more
 • MULTIFILL 2-5 Quick View
  • MULTIFILL 2-5 Quick View
  • MULTIFILL 2-5

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Насликана цементна фурна за фугирање на wallsидови и подови, за внатрешна и надворешна употреба. Погодно е за споеви од ширина од 2 mm до 5 mm. Таа е класифицирана како заедничка маса CG2 WA според EN 13888. БОЈА Погледнете ја тон картата. ПОТРОШУВАЧКА 0,2-2,0 кг / м², во зависност од димензиите на плочката и ширината на фугата. ПАКУВАЊЕ 25…
  • Read more
 • MULTIFILL SMALTO 1-8 Quick View
  • MULTIFILL SMALTO 1-8 Quick View
  • MULTIFILL SMALTO 1-8

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Насликана цементна фурна за фугирање на wallsидови и подови, за внатрешна и надворешна употреба. Погодно е за споеви од ширина од 2 mm до 5 mm. Таа е класифицирана како заедничка маса CG2 WA според EN 13888. БОЈА Погледнете ја тон картата. ПОТРОШУВАЧКА 0,2-2,0 кг / м², во зависност од димензиите на плочката и ширината на фугата. ПАКУВАЊЕ 25…
  • Read more
 • MULTIFILL-ELASTIC Quick View
  • MULTIFILL-ELASTIC Quick View
  • MULTIFILL-ELASTIC

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Еднокомпонентен, обоен, еластичен инјекциска смеса. Се користи за фугирање на подни и wallидни плочки, особено на места каде е потребна висока еластичност (спојници за експанзија, итн.). За внатрешна и надворешна употреба.   БОЈА Погледнете ја тон картата.   ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / 11,2 m должина на зглобот. ПАКУВАЊЕ 280 мл.
  • Read more
 • MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
  • MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
  • MULTIFILL-EPOXY THIXO

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Двокомпонентен, епоксиден систем без растворувачи. Се користи во случаи кога е потребна висока механичка и хемиска отпорност. Идеален е во комбинација со специјални плочки што се користат во индустријата. Погоден е за фугирање и лепење плочки на theидовите и подовите на индустриските простори, како што се пивари, млечни производи, базени, кујни и др. Има одлична обработливост и лесно се чисти со…
  • Read more
 • UNI-PRIMER Quick View
  • UNI-PRIMER Quick View
  • UNI-PRIMER

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Подготвен акрилен прајмер базиран на вода. Стабилизира порозни површини и обезбедува соодветна лепење на бои базирани на вода, лепила за плочки, флексибилни малтери, еластомерни течни облоги, итн. Идеално за стабилизирање на слаби и ронливи малтери. БОЈА Бела. ПОТРОШУВАЧКА 100-200 g / м2. ПАКУВАЊЕ 20 кг, 5 кг, 1 кг.
  • Read more
 • ISOMAT AK 9 Quick View
  • ISOMAT AK 9 Quick View
  • ISOMAT AK 9

  • Cementni lepak za pločice. Pogodan za lepljenje keramičkih pločica na podne i zidne površine od betona, cigle, maltera itd. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Klasifikovan je kao lepak C1, prema EN 12004.
  • Read more
 • ISOMAT AK 14 Quick View
  • ISOMAT AK 14 Quick View
  • ISOMAT AK 14

  • Polimer-modifikovani, cementni lepak za pločice. Karakteriše ga produženo otvoreno vreme za rad i nema vertikalnog klizanja. Pogodan je za lepljenje keramičkih pločica na zidne i podne površine od betona, cigle, maltera itd. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. U slučaju lepljenja porcelanskih pločica, koristi se isključivo u zatvorenim prostorijama. Klasifikovan je kao lepak C1 TE, prema EN 12004.
  • Read more
 • ISOMAT AK 16 Quick View
  • ISOMAT AK 16 Quick View
  • ISOMAT AK 16

  • Polimer-modifikovani lepak za pločice visokih performansi sa produženim otvorenim vremenom za rad. Pogodan je za lepljenje keramičkih i porcelanskih pločica na sve uobičajene podloge kao što su beton, košuljice, cigla, malter itd. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, na zidnim i podnim površinama. Obezbeđuje visoku početnu i konačnu adheziju, kao i otpornost na vlagu. Klasifikovan je kao lepak C2 TE, prema…
  • Read more
 • ISOMAT AK 20 Quick View
  • ISOMAT AK 20 Quick View
  • ISOMAT AK 20

  • Polimer-modifikovani, fleksibilni lepak visokih performansi za keramičke i porcelanske pločice na problematičnim površinama. Karakteriše ga produženo otvoreno vreme za rad, fleksibilnost i nema vertikalnog klizanja. Pogodan je i za lepljenje prirodnog kamena i dekorativnih cigli na beton, košuljice itd. Preporučuje se za podloge kao što su stare pločice, podovi sa podnim grejanjem, bazeni za plivanje itd. Za unutrašnju i spoljašnju…
  • Read more
 • ISOMAT AK 22 Quick View
  • ISOMAT AK 22 Quick View
  • ISOMAT AK 22

  • Polimer-modifikovani, fleksibilni lepak visokih performansi za sve tipove pločica na podlogama podložnim deformacijama. Karakterišu ga visoka fleksibilnost, produženo otvoreno vreme za rad i nema vertikalnog klizanja. Pogodan je za lepljenje pločica na beton, košuljice, gips-ploče, stare pločice, podove sa podnim grejanjem, bazene, metalne površine itd. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, na podovima i zidovima. Klasifikovan je kao lepak C2 TE…
  • Read more