• MARMOCRYL SILICONE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Decor

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, бел или обоен силиконски фасаден малтер. МАРМОКРИЛ СИЛИКОН Оркестарот се карактеризира со екстремна хидрофобност и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за добивање на груба завршна површина. Нема потреба да се наслика фасадата. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како краен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.…
  • Read more
 • MARMOCRYL SILICONE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Fine

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, бел или обоен силиконски фасаден малтер. МАРМОКРИЛ СИЛИКОНЕ Глоба се карактеризира со екстремна хидрофобност и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за добивање мазна површина. Нема потреба да се наслика фасадата. Поради својата висока еластичност и одличната врска со подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина:…
  • Read more