• MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, тестерен, бел или обоен силикатен фасаден малтер со специјални силиконски адитиви. Обезбедува отпуштеност на вода и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за создавање груба површина. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина: MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Декор 1,5…
  • Read more
 • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, тестерен, бел или обоен, силикатен фасаден малтер со специјални силиконски адитиви. Обезбедува отпуштеност на вода и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за создавање мазна површина. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина: МАРМОКРИЛ СИЛИКОН-СИЛИКАТ Фино 1…
  • Read more