• EPOXYCOAT-S Quick View
    • EPOXYCOAT-S Quick View
    • EPOXYCOAT-S

    • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен епоксиден слој базиран на растворувач за базени. Обезбедува голема отпорност на абење, хемиски влијанија и временски услови, како и зголемена флексибилност. Идеално за сликање базени. Тој е сертифициран со CE и класифициран како облога за заштита на површината на бетонот, според EN 1504-2. БОЈА Базен сино, RAL 9003 (бело). Други RAL бои на барање (минимална количина 144 кг). ПОТРОШУВАЧКА 200-300…
    • Read more