• ISOMAT STANDARD ACRYL Quick View
    • ISOMAT STANDARD ACRYL Quick View
    • ISOMAT STANDARD ACRYL

    • ОПИС - ПРИМЕНА Акрилна емулзивна боја за надворешна употреба. Се препорачува за нови и стари површини за кои е потребно почесто сликање, како што се јавни згради, хотели, болници, училишта итн. Се карактеризира со добра обработливост и моќност на покривање, како и отпорност на стареење. Брзо се суши и брзо може да се нанесе друг слој. БОЈА Достапен е во бела боја и…
    • Read more