• ISOMAT BATH & KITCHEN Quick View
  • ISOMAT BATH & KITCHEN Quick View
  • ISOMAT BATH & KITCHEN

  • ОПИС - ПРИМЕНА Висококвалитетна боја на емулзија против мувла за внатрешна употреба. Драстично спречува појава на мувла и бактерии и е идеален за места со голема концентрација на влага и водена пареа, како што се кујни, бањи, подруми, тавани итн. Овозможува одлична адхезија на разни подлоги како малтер, бетон, тула, дрво итн. Не содржи амонијак. Дава мат финиш. БОЈА Бели и избрани бои од…
  • Read more
 • ISOMAT ECONOMY COLOR Quick View
  • ISOMAT ECONOMY COLOR Quick View
  • ISOMAT ECONOMY COLOR

  • ОПИС - ПРИМЕНА Емулзивна боја за внатрешна употреба. Се препорачува за употреба на нови или веќе обоени површини каде не е потребна отпорност на перење и валкање. Се карактеризира со одлична обработливост. Брзо се суши и брзо може да се нанесе друг слој. БОЈА Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ. ПОТРОШУВАЧКА Околу 12 м² / л по облога. ПАКУВАЊЕ 15 l,…
  • Read more