• ETICS PLASTER Fine Quick View
  • ETICS PLASTER Fine Quick View
  • ETICS PLASTER Fine

  • ETICS PLASTER Fine е подготвен, бел или насликан акрилен фасаден малтер. Содржи агрегат со гранулација со одредена големина за да формира мазна (измазнета) завршна декоративна површина. Нема потреба од дополнително обојување на фасадата. Поради својата висока еластичност и исклучителна поврзаност со подлогата, ETICS PLASTER Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Препорачана дебелина: ЕТИКС ГЛАСТ Фина 1 мм: 1 мм ЕТИКС…
  • Read more
 • MARMOCRYL Decor Quick View
  • MARMOCRYL Decor Quick View
  • MARMOCRYL Decor

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, акрилен, бел или обоен, бел малтер за завршна фасада, водоотпорен. Погоден е за создавање груба површина. Не е потребно фасадно сликарство. Поради својата висока еластичност и одличната врска со подлогата, MARMOCRYL Decor е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина: МАРМОКРИЛ Декор 1,5 мм: 1,5 мм. МАРМОКРИЛ Декор 2 мм: 2…
  • Read more
 • MARMOCRYL Fine Quick View
  • MARMOCRYL Fine Quick View
  • MARMOCRYL Fine

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, акрилен, бел или обоен, фасаден малтер за завршна обновување со вода. Погоден е за создавање мазна површина. Не е потребно фасадно сликарство. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, MARMOCRYL Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.   Препорачана дебелина: MARMOCRYL Фино 1 mm: 1 mm. МАРМОКРИЛ Фино…
  • Read more
 • MARMOCRYL GRANIT Quick View
  • MARMOCRYL GRANIT Quick View
  • MARMOCRYL GRANIT

  • СВОЈСТВА - АПЛИКАЦИЈА Акрилик, подготвен за употреба, декоративен слој за отпад од вода за изглед на гранит. Се користи за изградба на мали обоени облоги со груба декоративна форма. Се нанесува на сите градежни материјали, како што се гипс, бетон, цементни плочи, гипсени плочи, итн. Идеално како завршен премаз во надворешните системи за топлинска изолација на зградите. Препорачана дебелина на апликацијата: околу…
  • Read more