• EPOXYCOAT-S Quick View
  • EPOXYCOAT-S Quick View
  • EPOXYCOAT-S

  • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен епоксиден слој базиран на растворувач за базени. Обезбедува голема отпорност на абење, хемиски влијанија и временски услови, како и зголемена флексибилност. Идеално за сликање базени. Тој е сертифициран со CE и класифициран како облога за заштита на површината на бетонот, според EN 1504-2. БОЈА Базен сино, RAL 9003 (бело). Други RAL бои на барање (минимална количина 144 кг). ПОТРОШУВАЧКА 200-300…
  • Read more
 • ETICS PLASTER Fine Quick View
  • ETICS PLASTER Fine Quick View
  • ETICS PLASTER Fine

  • ETICS PLASTER Fine е подготвен, бел или насликан акрилен фасаден малтер. Содржи агрегат со гранулација со одредена големина за да формира мазна (измазнета) завршна декоративна површина. Нема потреба од дополнително обојување на фасадата. Поради својата висока еластичност и исклучителна поврзаност со подлогата, ETICS PLASTER Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Препорачана дебелина: ЕТИКС ГЛАСТ Фина 1 мм: 1 мм ЕТИКС…
  • Read more
 • ISOMAT BATH & KITCHEN Quick View
  • ISOMAT BATH & KITCHEN Quick View
  • ISOMAT BATH & KITCHEN

  • ОПИС - ПРИМЕНА Висококвалитетна боја на емулзија против мувла за внатрешна употреба. Драстично спречува појава на мувла и бактерии и е идеален за места со голема концентрација на влага и водена пареа, како што се кујни, бањи, подруми, тавани итн. Овозможува одлична адхезија на разни подлоги како малтер, бетон, тула, дрво итн. Не содржи амонијак. Дава мат финиш. БОЈА Бели и избрани бои од…
  • Read more
 • ISOMAT ECONOMY COLOR Quick View
  • ISOMAT ECONOMY COLOR Quick View
  • ISOMAT ECONOMY COLOR

  • ОПИС - ПРИМЕНА Емулзивна боја за внатрешна употреба. Се препорачува за употреба на нови или веќе обоени површини каде не е потребна отпорност на перење и валкање. Се карактеризира со одлична обработливост. Брзо се суши и брзо може да се нанесе друг слој. БОЈА Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ. ПОТРОШУВАЧКА Околу 12 м² / л по облога. ПАКУВАЊЕ 15 l,…
  • Read more
 • ISOMAT STANDARD ACRYL Quick View
  • ISOMAT STANDARD ACRYL Quick View
  • ISOMAT STANDARD ACRYL

  • ОПИС - ПРИМЕНА Акрилна емулзивна боја за надворешна употреба. Се препорачува за нови и стари површини за кои е потребно почесто сликање, како што се јавни згради, хотели, болници, училишта итн. Се карактеризира со добра обработливост и моќност на покривање, како и отпорност на стареење. Брзо се суши и брзо може да се нанесе друг слој. БОЈА Достапен е во бела боја и…
  • Read more
 • MARMOCRYL Decor Quick View
  • MARMOCRYL Decor Quick View
  • MARMOCRYL Decor

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, акрилен, бел или обоен, бел малтер за завршна фасада, водоотпорен. Погоден е за создавање груба површина. Не е потребно фасадно сликарство. Поради својата висока еластичност и одличната врска со подлогата, MARMOCRYL Decor е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина: МАРМОКРИЛ Декор 1,5 мм: 1,5 мм. МАРМОКРИЛ Декор 2 мм: 2…
  • Read more
 • MARMOCRYL Fine Quick View
  • MARMOCRYL Fine Quick View
  • MARMOCRYL Fine

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, акрилен, бел или обоен, фасаден малтер за завршна обновување со вода. Погоден е за создавање мазна површина. Не е потребно фасадно сликарство. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, MARMOCRYL Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.   Препорачана дебелина: MARMOCRYL Фино 1 mm: 1 mm. МАРМОКРИЛ Фино…
  • Read more
 • MARMOCRYL GRANIT Quick View
  • MARMOCRYL GRANIT Quick View
  • MARMOCRYL GRANIT

  • СВОЈСТВА - АПЛИКАЦИЈА Акрилик, подготвен за употреба, декоративен слој за отпад од вода за изглед на гранит. Се користи за изградба на мали обоени облоги со груба декоративна форма. Се нанесува на сите градежни материјали, како што се гипс, бетон, цементни плочи, гипсени плочи, итн. Идеално како завршен премаз во надворешните системи за топлинска изолација на зградите. Препорачана дебелина на апликацијата: околу…
  • Read more
 • MARMOCRYL SILICONE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Decor

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, бел или обоен силиконски фасаден малтер. МАРМОКРИЛ СИЛИКОН Оркестарот се карактеризира со екстремна хидрофобност и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за добивање на груба завршна површина. Нема потреба да се наслика фасадата. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како краен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.…
  • Read more
 • MARMOCRYL SILICONE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE Fine

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, бел или обоен силиконски фасаден малтер. МАРМОКРИЛ СИЛИКОНЕ Глоба се карактеризира со екстремна хидрофобност и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за добивање мазна површина. Нема потреба да се наслика фасадата. Поради својата висока еластичност и одличната врска со подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина:…
  • Read more
 • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, тестерен, бел или обоен силикатен фасаден малтер со специјални силиконски адитиви. Обезбедува отпуштеност на вода и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за создавање груба површина. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина: MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Декор 1,5…
  • Read more
 • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Quick View
  • MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

  • ОПИС - ПРИМЕНА Подготвен, тестерен, бел или обоен, силикатен фасаден малтер со специјални силиконски адитиви. Обезбедува отпуштеност на вода и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за создавање мазна површина. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824. Препорачана дебелина: МАРМОКРИЛ СИЛИКОН-СИЛИКАТ Фино 1…
  • Read more