Изработка на индустриски подови

Комплетна изработка на индустриски подови, со претходна обработка на подлогата со специјални машини.

Изработка на епоксидни подови и премази, полиуретански подови и премази, полиуретан-цементни подови, микроцементни подови …

Гребење, брусење и полирање бетон

Вршиме гребење, брусење и полирање на бетон со најсовремени машини

Изработка на хидроизолација

Вршиме изработка и изведба на хидроизолација на ѕидови, подруми, базени, кровови и тн.