• MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
  • MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
  • MULTIFILL-EPOXY THIXO

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Двокомпонентен, епоксиден систем без растворувачи. Се користи во случаи кога е потребна висока механичка и хемиска отпорност. Идеален е во комбинација со специјални плочки што се користат во индустријата. Погоден е за фугирање и лепење плочки на theидовите и подовите на индустриските простори, како што се пивари, млечни производи, базени, кујни и др. Има одлична обработливост и лесно се чисти со…
  • Read more
 • PLANFIX Grey 25kg Quick View
 • PLANFIX-FINE Grey 25kg Quick View
  • PLANFIX-FINE Grey 25kg Quick View
  • PLANFIX-FINE Grey 25kg

  • ОПИС - ПРИМЕНА Соединение за измазнување, модифицирано со полимер, дополнително фина гранулација, за поправки и измазнување на изложениот бетон. Може да се примени и машински. Класифициран е како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сива. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот од околу 1,3 кг / м2 / мм. ПАКУВАЊЕ 25 кг, 5 кг.
  • Read more
 • PLASTIPROOF Quick View
  • PLASTIPROOF Quick View
  • PLASTIPROOF

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Додаток на пластификатор за хидроизолација (ASTM C-494, тип А, ELOT EN 934-2: T2 & T9). Се користи за добивање бетон со мала пропустливост на вода и подобри физички карактеристики. БОЈА Темно кафеаво. ПОГЛАВЈЕ 0,2-0,5 кг на 100 кг цемент. ПАКУВАINGЕ 1000 кг, 240 кг, 20 кг, 5 кг.
  • Read more
 • PS-21 Quick View
  • PS-21 Quick View
  • PS-21

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Подготвена импрегнација на отпуштање на вода без растворувач заснована на силоксан. Овозможува извонредна рееленција на водата и долготрајна заштита. Погоден е за одвраќање на водата на споеви на плочки и за заштита на разни површини од дожд како што се природен и вештачки камен, малтер, изложен brickид од тули, украсна тула, плочка, плочки, необработен мермер, изложен бетон, итн. Може да…
  • Read more
 • RAPICRET Quick View
  • RAPICRET Quick View
  • RAPICRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Брзо поставување, цементен малтер за поправки на бетонски елементи, за фиксирање, зацврстување, празнини за полнење, формирање холкери и воопшто кога површината треба да биде цврста и брзо подготвена за употреба. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R3, според EN 1504-3. БОЈА Сива ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот од околу 17,5 кг / м² / см.…
  • Read more
 • STS 260STS 260 Quick View
  • STS 260STS 260 Quick View
  • STS 260

  • Со стандарден пред-филтер и HEPA филтер. Чистење на филтрите преку процес на воздушен пулс. Со филтрација на прашина од 3 фази: 1-ва фаза за груба прашина, 2-та фаза со 99,9% преку пред-филтер од полиестер, 3-та фаза преку 2 x HEPA филтри со 99,995%. Прашината се собира на транспарентна и лесно пренослива пластична кеса (Longbag). Вклучувајќи рачна цевка за вшмукување на…
  • Read more
 • STUCCOCRET Quick View
  • STUCCOCRET Quick View
  • STUCCOCRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Соединение за измазнување, за израмнување и подготовка на wallидни површини што ќе бидат покриени со бои или други облоги. Таа е погодна за малтер и бетонски површини. Ги заменува соединенијата за измазнување на маслото и другите слични материјали. Таа е класифицирана како малтер GP CS II, W0, според EN 998-1. БОЈА Бела. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 1,1 кг /…
  • Read more
 • UNI-PRIMER Quick View
  • UNI-PRIMER Quick View
  • UNI-PRIMER

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Подготвен акрилен прајмер базиран на вода. Стабилизира порозни површини и обезбедува соодветна лепење на бои базирани на вода, лепила за плочки, флексибилни малтери, еластомерни течни облоги, итн. Идеално за стабилизирање на слаби и ронливи малтери. БОЈА Бела. ПОТРОШУВАЧКА 100-200 g / м2. ПАКУВАЊЕ 20 кг, 5 кг, 1 кг.
  • Read more
 • WATERSTOP 1520 Quick View
  • WATERSTOP 1520 Quick View
  • WATERSTOP 1520

  • Лента изработена од специјално третиран бентонит и гума. Погодно е за запечатување и водоотпорност на работни споеви во бетонски елементи (на пр. Работен спој помеѓу бетонска плоча и бетонски wallид). Димензии: 15 mm x 20 mm. Ролна 30 m / пакување
  • Read more
 • WDS 530WDS 530 Quick View
  • WDS 530WDS 530 Quick View
  • WDS 530

  • Applications Stripping of plaster, contaminated material, tile adhesive, paint, scarifying and bush hammering during subsurface preparation, grinding and polishing of concrete and natural stone on walls and ceilings
  • Read more