• BEG 90 Quick View
 • BEVETOL-SPL Quick View
  • BEVETOL-SPL Quick View
  • BEVETOL-SPL

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Бетонски суперпластификатор (ASTM C-494, тип А, Д & Г, ЕЛОТ ЕН 934-2: T11.1 и T11.2). Кога се додава во готов бетон, ја подобрува обработливоста без да се намали јачината. Кога се додава при подготовка на бетон, се намалува потребната количина на вода (намалување на односот w / c) и со тоа се зголемува крајната јачина. БОЈА Темно кафеаво. ПОТРОШУВАЧКА…
  • Read more
 • DOMOSIL Quick View
  • DOMOSIL Quick View
  • DOMOSIL

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Силициумски заптивната смеса со високи перформанси за запечатување на споеви со ширина од 3 до 40 mm на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Не може да се обои. БОЈАТА Транспарентно, бело. ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.…
  • Read more
 • DOMOSIL-MICRO Quick View
  • DOMOSIL-MICRO Quick View
  • DOMOSIL-MICRO

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Силиконски заптивната смеса со високи перформанси отпорна на мувла, за запечатување споеви ширина 3 до 40 мм, на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Погоден е за употреба во простории со висок степен на влажност, како што се бањи, кујни, болници, лаборатории, итн. Спречува појава на мувла и црни…
  • Read more
 • DOMOSIL-POOL Quick View
  • DOMOSIL-POOL Quick View
  • DOMOSIL-POOL

  • ОПИС - ПРИМЕНА Силиконски запечатувач отпорен на постојано влијание на вода како што постои во базени, аквариуми итн. Погоден е за вертикални и хоризонтални споеви ширина од 3-40 мм, за употреба во затворени простории и на отворено. Овозможува одлична адхезија на површини од стакло, порцелан, алуминиум, керамика, итн. Погоден за запечатување споеви на чамци, стаклени конструкции итн. Не може да се обои повторно. БОЈА…
  • Read more
 • DOMOSIL-S Quick View
  • DOMOSIL-S Quick View
  • DOMOSIL-S

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Силиконски заптивната смеса со високи перформанси отпорна на мувла, за запечатување споеви ширина 3 до 40 мм, на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Погоден е за употреба во простории со висок степен на влажност, како што се бањи, кујни, болници, лаборатории, итн. Спречува појава на мувла и црни…
  • Read more
 • DS-99 Quick View
  • DS-99 Quick View
  • DS-99

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Лепило за плочки и додаток за инјекциска смеса. Значително ги подобрува карактеристиките како што се сврзување со подлогата, отпорност на абразија, отпорност на вода. БОЈА Убаво. ПОТРОШУВАЧКА Се додава во водата за мешање во пропорцијата ДС-99: вода = 1: 1 до 1: 2. ПАКУВАINGЕ 20 кг, 5 кг, 1 кг.
  • Read more
 • DSM 400DSM 400 Quick View
  • DSM 400DSM 400 Quick View
  • DSM 400

  • Машина за брусење за повеќе употреби при обновување на подот. Идеално за оптимална подготовка на под површината и отстранување на облогата. Опремена со иновативна технологија во однос на ергономијата, ниски вибрации и едноставна контрола.
  • Read more
 • DSM 530SDSM 530S Quick View
  • DSM 530SDSM 530S Quick View
  • DSM 530S

  • DSM 530S комбинира високи перформанси за гребење и лесна за контрола. Моќен погон и цврст дизајн идеален за тешки работни услови.
  • Read more
 • DUROCRET Quick View
  • DUROCRET Quick View
  • DUROCRET

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Полимер модифициран, цементен малтер, погоден за поправки на бетон, малтер, brickидови од цигли, за формирање на холкери, сртови (црвено-кафеава боја на материјалот), итн. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сиво, бело, црвено-кафеаво. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 15 кг / м² / см. За холкери: 1,9-2,7 кг / м.…
  • Read more
 • DUROFLOOR Quick View
  • DUROFLOOR Quick View
  • DUROFLOOR

  • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен систем за самоизрамнување на епоксиден под без растворувачи. По мешањето на двете компоненти, се додава кварцен песок Q35 во пропорција ДУРОФЛОР: кварцен песок = 1: 2 по тежина. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813. БОЈА RAL 7032 (песок-сива), RAL 7035 (светло сива), RAL 7040 (сива), RAL 3009 (црвено-кафеава), RAL 1015 (беж), RAL 1013 (бело-беж), RAL 6021…
  • Read more
 • DUROFLOOR 11 Quick View
  • DUROFLOOR 11 Quick View
  • DUROFLOOR 11

  • ОПИС - ПРИМЕНА Двокомпонентен, епоксиден поден систем. Со додавање на кварцен песок M32 во сооднос 1: 1 по тежина, се користи како самонивелирачки епоксиден поден систем. Може да се користи и без песок, а потоа да се нанесува со четка како епоксидна обвивка. Класифициран е како SR-B2,0-AR0,5-IR4, според EN 13813. БОЈА RAL 7032 (песок сива), RAL 7040 (сива). Други RAL бои…
  • Read more