• STUCCOCRET Quick View
    • STUCCOCRET Quick View
    • STUCCOCRET

    • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Соединение за измазнување, за израмнување и подготовка на wallидни површини што ќе бидат покриени со бои или други облоги. Таа е погодна за малтер и бетонски површини. Ги заменува соединенијата за измазнување на маслото и другите слични материјали. Таа е класифицирана како малтер GP CS II, W0, според EN 998-1. БОЈА Бела. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 1,1 кг /…
    • Read more