• UNI-PRIMER Quick View
    • UNI-PRIMER Quick View
    • UNI-PRIMER

    • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Подготвен акрилен прајмер базиран на вода. Стабилизира порозни површини и обезбедува соодветна лепење на бои базирани на вода, лепила за плочки, флексибилни малтери, еластомерни течни облоги, итн. Идеално за стабилизирање на слаби и ронливи малтери. БОЈА Бела. ПОТРОШУВАЧКА 100-200 g / м2. ПАКУВАЊЕ 20 кг, 5 кг, 1 кг.
    • Read more