• ISOMAT AK-T33 Quick View
  • ISOMAT AK-T33 Quick View
  • ISOMAT AK-T33

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Лепак за плочи за топлинска изолација. Се користи за лепење на топлинска изолација, полистиренски плочи до подлоги на цемент. БОЈА Сиво. ПОТРОШУВАЧКА 3,0-4,0 кг / м2. ПАКУВАЊЕ 25 кг.
  • Read more
 • ISOMAT AK-T35 Quick View
  • ISOMAT AK-T35 Quick View
  • ISOMAT AK-T35

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Лепак зацврстено со полимер, зајакнато со влакна со цемент. Погоден е за лепење полистиренски термоизолациони плочи на цементни подлоги. Покрај тоа, кога е засилена со стаклена мрежа и се инсталира од надворешната страна на залепени плочи за топлинска изолација, таа е идеална основа за следниот слој на малтер. БОЈАТА Сиво, бело. ПОТРОШУВАЧКА Како лепак: 3,0-4,0 кг / м2.…
  • Read more