• DUROCRET Quick View
    • DUROCRET Quick View
    • DUROCRET

    • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Полимер модифициран, цементен малтер, погоден за поправки на бетон, малтер, brickидови од цигли, за формирање на холкери, сртови (црвено-кафеава боја на материјалот), итн. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3. БОЈА Сиво, бело, црвено-кафеаво. ПОТРОШУВАЧКА Дебелина на слојот околу 15 кг / м² / см. За холкери: 1,9-2,7 кг / м.…
    • Read more