• WATERSTOP 1520 Quick View
    • WATERSTOP 1520 Quick View
    • WATERSTOP 1520

    • Лента изработена од специјално третиран бентонит и гума. Погодно е за запечатување и водоотпорност на работни споеви во бетонски елементи (на пр. Работен спој помеѓу бетонска плоча и бетонски wallид). Димензии: 15 mm x 20 mm. Ролна 30 m / пакување
    • Read more