• MULTIFILL-ELASTIC Quick View
  • MULTIFILL-ELASTIC Quick View
  • MULTIFILL-ELASTIC

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Еднокомпонентен, обоен, еластичен инјекциска смеса. Се користи за фугирање на подни и wallидни плочки, особено на места каде е потребна висока еластичност (спојници за експанзија, итн.). За внатрешна и надворешна употреба.   БОЈА Погледнете ја тон картата.   ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / 11,2 m должина на зглобот. ПАКУВАЊЕ 280 мл.
  • Read more
 • MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
  • MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
  • MULTIFILL-EPOXY THIXO

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Двокомпонентен, епоксиден систем без растворувачи. Се користи во случаи кога е потребна висока механичка и хемиска отпорност. Идеален е во комбинација со специјални плочки што се користат во индустријата. Погоден е за фугирање и лепење плочки на theидовите и подовите на индустриските простори, како што се пивари, млечни производи, базени, кујни и др. Има одлична обработливост и лесно се чисти со…
  • Read more