• MULTIFILL-ELASTIC Quick View
    • MULTIFILL-ELASTIC Quick View
    • MULTIFILL-ELASTIC

    • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Еднокомпонентен, обоен, еластичен инјекциска смеса. Се користи за фугирање на подни и wallидни плочки, особено на места каде е потребна висока еластичност (спојници за експанзија, итн.). За внатрешна и надворешна употреба.   БОЈА Погледнете ја тон картата.   ПОТРОШУВАЧКА Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / 11,2 m должина на зглобот. ПАКУВАЊЕ 280 мл.
    • Read more