• ISOFLEX Quick View
  • ISOFLEX Quick View
  • ISOFLEX

  • Еластомерна течна мембрана која има висока еластичност и издржливост. Се користи за хидроизолација на рамни покриви. Сертифициран според EN 1504-2 и класифициран како облога за површинска заштита на бетон. CE означен.
  • Read more
 • ISOFLEX-PU 500 Quick View
  • ISOFLEX-PU 500 Quick View
  • ISOFLEX-PU 500

  • Еднокомпонентна, полиуретанска хидроизолациона течна мембрана за рамни кровови и тераси, дава одлична механичка, хемиска, термичка, УВ и временски отпорна. Формира континуирана, еластична и паропропусен заптивн слој. Може да се примени и на неправилни подлоги како и на зелени покриви и жардињери. Цертифициран со CE ознака спрема EN 1504-2 и спрема ETAG 005 од 1 & 6, ETA - 15/2006.  
  • Read more
 • ISOFLEX-PU 510 Quick View
  • ISOFLEX-PU 510 Quick View
  • ISOFLEX-PU 510

  • Еднокомпонентна, полиуретанска, течна хидроизолациона мембрана за рамни покриви и балкони, која нуди одлични механички, хемиски, термички, УВ и водоотпорни својства. Формира униформа, еластична и паропропустлива мембрана. Применлив дури и на неправилни подлоги и погоден и за зелени покриви и цветни леи. Сертифициран според EN 1504-2 и класифициран како облога за површинска заштита на бетон. CE означен.
  • Read more
 • PS-21 Quick View
  • PS-21 Quick View
  • PS-21

  • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Подготвена импрегнација на отпуштање на вода без растворувач заснована на силоксан. Овозможува извонредна рееленција на водата и долготрајна заштита. Погоден е за одвраќање на водата на споеви на плочки и за заштита на разни површини од дожд како што се природен и вештачки камен, малтер, изложен brickид од тули, украсна тула, плочка, плочки, необработен мермер, изложен бетон, итн. Може да…
  • Read more
 • WATERSTOP 1520 Quick View
  • WATERSTOP 1520 Quick View
  • WATERSTOP 1520

  • Лента изработена од специјално третиран бентонит и гума. Погодно е за запечатување и водоотпорност на работни споеви во бетонски елементи (на пр. Работен спој помеѓу бетонска плоча и бетонски wallид). Димензии: 15 mm x 20 mm. Ролна 30 m / пакување
  • Read more